Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν



Μετά την τροπολογία για που χτυπά την απεργία, την οποία απέσυραν αλλά θα την ξαναφέρουν, μετά την τριπλή επίθεση των ΜΑΤ την περασμένη Τετάρτη (στα ειρηνοδικεία, σε εργαζόμενους στα Γιάννενα, σε εστιακούς φοιτητές στο υπουργείο Παιδείας), είπαν να κάνουν και μια απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω της επίσκεψης Ερντογάν.
Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, πως σήμερα δεν έγιναν πλειστηριασμοί στα ειρηνοδικεία επειδή δεν είχαν αρκετούς αστυνομικούς για να κάνουν… δουλειά. 
Το επιχείρημα; Πρέπει να τους τοποθετήσουν στην Αθήνα για τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου. 
Μα πόσο «αριστεροί», πια.. 
Έτσι «απλά», λοιπόν, η ΕΛΑΣ απαγορεύει για αύριο συγκεντρώσεις και συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου. 
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και την 12:00 ώρα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017!
Η απαγόρευση αφορά, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω περιοχές: Του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).β. Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, 
στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών
 και γ. Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.