Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Θέμα χρόνου να υπάρξουν θύματα

Προβοκάτσια, προβοκάτσια, αναφώνησαν οι παπαγάλοι του Μεγάρου Μαξίμου. Παρακράτος, είπε ο ακροδεξιός συνέταιρος Πάνος Καμμένος. Κι όλα αυτά για μια επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ε και τι έγινε βρε παιδιά; Συνηθισμένα πράγματα μόνο που οι μολότοφ αντικαταστάθηκαν με καλάσνικοφ.

Ε και τι έγινε; Καιρό τώρα λέμε ότι η Αθήνα είναι ανασφαλής χώρα γιατί η κυβέρνηση της αριστεράς αφήνει ανεξέλεγκτους τους μπαχαλάκηδες.
 Καιρό τώρα λέμε ότι άλλο η παρανομία και οι ληστές κι άλλο η πολιτική ανομία όπως αυτή εκφράζεται κάθε μέρα είτε με καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα, είτε με τους μπάχαλους που επιτίθενται στην Αστυνομία, είτε με το ιδιότυπο κράτος των Εξαρχείων το οποίο κανείς δεν πλησιάζει.
Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από την πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή για την εγκληματικότητα και τι έμεινε; Ο Τσίπρας παρέθεσε στοιχεία ότι πολέμησε το έγκλημα. 
Κι επίσης ότι ο Αυγενάκης είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με εγκληματίες. Για την ταμπακιέρα κουβέντα η κυβέρνηση. Τον Τόσκα ο πρωθυπουργός τον κάλυψε και συνεχίζει να τον καλύπτει. Γιατί δεν είναι ο Τόσκας ανίκανος υπουργός, είναι ο Τσίπρας ανίκανος πρωθυπουργός και αυτός πρέπει να παραιτηθεί.
Να είστε σίγουροι ότι τον τύπο με το καλάσνικοφ τον έβαλε ο… Μητσοτάκης για να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Όταν λένε ότι η επίθεση έγινε την ημέρα που βγαίνουν τα paradise papers ή όταν έχουν το θράσος να μιλάνε για μικροκομματικές σκοπιμότητες, τι να πει κανείς. Έχουμε ξαναγράψει. Οι λέξεις έχουν χάσει την ουσία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η αλήθεια είναι μέσα στα μάτια του αστυνομικού φρουρού που είδε έναν εγκληματία να σηκώνει το όπλο εναντίον του.
Αλήθεια είναι η σφαίρα που πέρασε δίπλα στο αυτί ενός παιδιού που παίρνει με το ζόρι ένα χιλιάρικο για να προστατεύει όλους εμάς.
Αλήθεια είναι ότι η τρομοκρατία τρέφεται και γιγαντώνεται σε ένα κράτος που δεν έχει κανόνες, που οι νόμοι γράφονται στα παλιά παπούτσια των κυβερνώντων.
Αλήθεια είναι ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν θύματα. Ένας δολοφονημένος αστυνομικός, ένας περαστικός που θα βρεθεί τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο, ένας εργαζόμενος που τελειώνει τη δουλειά του και πάει να δει τα παιδάκια του.
Αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση είναι ο καλύτερος χορηγός της αριστερής τρομοκρατίας. Κι εκεί πρέπει να εστιάσουμε, όχι απλά στο να πετάξουν με τις κλωτσιές από το υπουργείο έναν ανεπαρκή υπουργό δημόσιας… αταξίας. 
Το πρόβλημα είναι βαθύτατα πολιτικό και ιδιαίτερα κοινωνικό. Όχι μόνο η κυβέρνηση να δείχνει πως κάνει κάτι και ο Τσίπρας να ζητά την διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτά είναι σανός για τους ανόητους.
Η κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει την καθημερινή τρομοκρατία προτού θρηνήσουμε θύματα.
 Η ασφάλεια του πολίτη είναι το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και οφείλουμε όλοι να το υπερασπιστούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.