Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ...

Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ και πατούν στα βήματα, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της λαϊκίστικης δεξιάς που αντί να κάνει δουλειά για να βάλει τις βάσεις για μια καλύτερη Ελλάδα, έκανε χιλιάδες προσλήψεις.



Έτσι λοιπόν και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνουν οι σύγχρονοι Κωνσταντάρες που βεβαίως τους μούτζωναν αλλά δεν έπαιρναν χαμπάρι. Δεν είναι μόνο ότι ο αρχηγός των Μαυρογιαλούρων πήγε και εγκαινίασε στη Σαντορίνη ένα νοσοκομείο – φάντασμα για το οποίο γελάνε και τα... ηφαίστεια. 
Είναι και το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση κι ένας «οικολόγος» υπουργός επαναφέρει τους... αγροφύλακες. Ναι, καλά διαβάζετε. Εκείνο το περιβόητο σχέδιο του Βύρωνα Πολύδωρα με το οποίο διορίζονταν χιλιάδες και τους πλήρωνε ο ελληνικός λαός.

Όπως ανέφερε χθες ο Γ. Τσιρώνης, επιστρέφει το σώμα των αγροφυλάκων με την ίδρυση μιας νέας υπηρεσίας που θα αστυνομεύει τη φύση και η οποία θα περιπολεί στα εκατομμύρια στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων προκειμένου να πατάξει το περιβαλλοντικό έγκλημα.
Και ξέρετε ποιο είναι το βασικό... περιβαλλοντικό έγκλημα; Όχι δεν είναι τα αυθαίρετα, είναι η πάταξη της λαθροθηρίας, της παράνομης υλοτομίας, της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης τοξικών αποβλήτων, της παράνομης μανιταροσυλλογής και αποψίλωσης πολύτιμων βοτάνων κ.λπ.
Θα κυνηγάνε τους μανιταροκλέφτες δηλαδή για να καταλάβουμε;
Σήμερα, υπάρχουν τρία σώματα: η ομοσπονδιακή θηροφυλακή με 250 άτομα, τα δασαρχεία με περίπου 3.000 δασοφύλακες και οι λιγοστοί φύλακες των φορέων διαχείρισης.
Όπως ανέφερε, διερευνάται εάν μπορεί να στελεχωθεί με δημοσίους υπαλλήλους ή συμβασιούχους. Τα έξοδα θα μπορούσαν να καλυφθούν από το Πράσινο Ταμείο, ή από τα έσοδα από τις άδειες κυνηγιού, που φτάνουν 15 με 20 εκατ. ευρώ.
Με απλά λόγια. Ένα ακόμη ρουσφετολογικό κόλπο για να μαζέψει πελατεία τώρα που οι εκλογές πλησιάζουν.
 Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Πολύδωρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.