Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παιδί για τα θελήματα

Τι πραγματικά συνέβη στη γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας;


Πριν καλά-καλά γεμίσουν οι εξέδρες, βγαίνουν για ζέσταμα κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τότε πέφτουν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο  εκ των οποίων η μία τραυμάτισε ελαφρά τον Φινμπόγκασον.

 
Στην συνέχεια περνούν 2 ολόκληρες ώρες με τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και τους εμπλεκόμενους να περιμένουν να αρχίσει το παιγνίδι.


Περνάνε δύο ολόκληρες ώρες απραγίας.
Μετά από 2 ώρες ακούγεται από τα μεγάφωνα ότι αο γώνας δεν θα διεξαχθεί και κατοχυρώνεται με 3 βαθμούς υπέρ του Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα με την συγκεκριμένη εκφώνηση μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο καλπάζοντας οι αστυνομικές δυνάμεις.
Η οργή από την τιμωρία του ΠΑΟ και η εμφάνιση των αστυνομικών δυνάμεων είναι η κηροζίνη για να να πάρει φωτιά η εξέδρα.

Εκ των υστέρων όσα έγιναν δείχνουν τόσο μεθοδικά σκηνοθετημένα ώστε να προκληθούν επεισόδια.
Στην συνέχεια μαθαίνουμε ότι ο υπουργός Κοντονής είχε συνομιλήσει μεταξύ άλλων και με τον τιμωρημένο Πρόεδρο του Ολυμπιακού Μαρινάκη.

Στην συνέχεια ο υπουργός Κοντονής βγήκε στα κανάλια και "παραπονέθηκε" ότι δεν του τηλεφώνησε ο Αλαφούζος ώστε να συνομιλήσει και με εκείνον.

Μάλιστα. Η δουλειά του υπουργού Αθλητισμού είναι να συνομιλεί στα τηλέφωνα με τους προέδρους των ομάδων όταν βρίσκονται σε εξέλιξη επεισόδια ή ακόμη και προβοκάτσιες.
Το αποτέλεσμα της συνομιλίας του Κοντονή τα απήλαυσε όλη η Ελλάδα.

Φαντασθείτε τώρα ο αγώνας να γινόταν στο Καραισκάκη.
Να έμπαιναν στο γήπεδο για ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ. Να έπεφταν οι φωτοβολίδες με παρόμοιες συνέπειες (ελαφρύ τραυματισμό πράσινου) και μετά από δύο ώρες να ανακοίνωναν από τα μεγάφωνα, τιμωρία του Ολυμπιακού με -3 βαθμούς ενώ οι άνδρες των δυνάμεων καταστολής θα μπούκαραν καλπάζοντας στον αγωνιστικό χώρο.


Στο μεταξύ θα είχε συνομιλήσει στο τηλέφωνο ο Κοντονής με τον Αλαφούζο.
Ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι ο διατητής θα είχε τα αρχίδια να κατοχυρώσει το παιγνίδι υπέρ του ΠΑΟ μέσα σε ένα Καραισκάκη καμίνι;

Ο Κοντονής έδειξε πολύ νωρίς ότι είναι εξίσου ολίγιστος και αναποτελεσματικός με τους προκατόχους του.
Ολοι οι υπουργοί της Κολομβίας των Βαλκανίων δεν είναι παρά παιδιά για τα θελήματα των ντόπιων βαρόνων-όχι μόνο του Μαρινάκη.

Οι Ελληνες υπουργοί διαχρονικά είναι γελοίες φιγούρες που υποδύονται ότι είναι κάτι άλλο επειδή έχουν το προνόμιο να βουλιάζουν τους κώλους τους στα δερμάτινα καθίσματα των υπουργικών λιμουζίνων και να βρίσκονται σε κλιματιζόμενα γραφεία.
Οι έλληνες υπουργοί διαχρονικά είναι φιλιππινέζες της διαπλοκής.
Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση οι ντόπιοι βαρόνοι καυλώνουν πιο πολύ όταν έχουν παιδιά για τα θελήματα που δηλώνουν αριστεροί!...

Και γι΄αυτό τον λόγο τους επιτρέπουν να ανοίγουν κάμμια παράγκα για να βγάζουν κι αυτοί (οι υπουργοί) το χαρτζιλίκι τους.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.