Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τον Αγιο Κοσμά επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά το ατύχημα στις καταδύσεις

Το καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, όπου την Πέμπτη τραυματίστηκε ο αθλητής Μιχάλης Φαφαλής, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός μαζί με τους συνεργάτες του.
Ο κ. Ανδριανός είδε την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των καταδύσεων, Πέτρο Φυρίγο, ότι θα εκταμιευθεί το ποσό των 60.000 ευρώ για την αγορά τεσσάρων νέων τραμπολίνων στο κλειστό καταδυτήριο.

 

 Διαβεβαίωσε, επίσης, τον ομοσπονδιακό τεχνικό των καταδύσεων ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 οι εγκαταστάσεις στον Αγιο Κοσμά θα παραμείνουν ανοιχτές, ενώ ζήτησε την παραίτηση της Διοίκησης του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.
Ο Πέτρος Φυρίγος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, θέλησε να ευχαριστήσει τον κ. Ανδριανό για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε και για τη βοήθεια που προθυμοποιήθηκε να προσφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ανδριανό και τους συνεργάτες του. 

 

Μετά τα όσα έγιναν, άμεσα ενδιαφέρθηκαν, ήρθαν, μιλήσαμε για τα προβλήματα, μας πρότειναν κάποιες λύσεις και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασης, γιατί αλλιώς το άθλημά μας θα εξαφανιστεί, ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει Ολυμπιακά μετάλλια».



Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, όπου προετοιμάζεται η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον ερχόμενο Αύγουστο στο Βερολίνο, ο Φαφαλής, ενώ εκτελούσε άσκηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο βατήρας κόπηκε στα δύο, με  αποτέλεσμα ο αθλητής να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά και να διαγνωστεί θλάση στη μέση.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.