Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνεχίζεται η λάσπη από την Ενωμένη Πόλη... αυτή τη φορά από την κ. Ηλιοπούλου

.
Σε ανακοίνωση που υπογράφει η κ. Ελένη Ηλιοπούλου, αντιπρόεδρος του Σωματείου Υπαιθρίων Εμπόρων ''Άγιος Ιωάννης'' και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Ενωμένη Πόλη” αναφερόμενη στο θέμα της επιβολής προστίμων σε μικροπωλητές άνευ αδείας που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Ιουνίου 2014 κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι επιβάλλει υπέρογκα πρόστιμα σε μικροπωλητές και στο λούνα παρκ μόνο 1.000ευρώ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  • Όλα τα πρόστιμα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο επιβλήθηκαν από την Αστυνομία και όχι από τον Δήμο.
  • Η Υπηρεσία του Δήμου, ως όφειλε, τα έφερε για βεβαίωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα και με τη σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής απέρριψε τα εν λόγω πρόστιμα ως εξοντωτικά και βεβαίωσε μόνο το πρόστιμο στο λούνα παρκ. Σημειώνουμε ότι οι οικονομικές και άλλες συνέπειες του λούνα παρκ δεν εξαντλούνται φυσικά σε αυτό το πρόστιμο.
  •  
Είναι φανερό ότι η κ. Ηλιοπούλου από τη στιγμή που εντάχθηκε στην “Ενωμένη Πόλη” ακολουθεί κι αυτή τη γραμμή της λάσπης και της κατασυκοφάντησης του δημάρχου. 


Και καθόλου δεν νοιάζεται για την υπεράσπιση των μικροπωλητών, αφού η ίδια ήταν που στο Ποντιακό Πανηγύρι του Θωμά ζητούσε συνεχώς από τη διοίκηση του δήμου να επιβληθούν πρόστιμα σε παράνομους μικροπωλητές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.