Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι παραστάσεις στην Αργυρούπολη


Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στο Δημοτικό θέατρο Αργυρούπολης έγινε η πρεμιέρα των παιδιών γυμνασίου της εφηβικής σκηνής της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης με το έργο «Το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι σε σκηνοθεσία Μαρίας Μπιτσακάκη.








Το έργο πραγματεύεται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού, του Ναζ, ο οποίος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την εμπόλεμη πατρίδα του προς αναζήτηση μίας καλύτερης ζωής, στο Λονδίνο.
Στο ταξίδι του αυτό, γνωρίζει καινούργια μέρη και ενδιαφέροντες ανθρώπους, και βρίσκεται αντιμέτωπος με καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να αντιδράσει γρήγορα και έξυπνα αν θέλει να επιβιώσει.





Η προσέλευση του κόσμου και τις τρεις ημέρες ήταν μαζική και το χειροκρότημα που απέσπασαν τα παιδιά ήταν πηγαίο και δυνατό.


Με τη βοήθεια της δασκάλας τους μυήθηκαν στα μυστικά της θεατρικής τέχνης όλη τη χρονιά, απέδωσαν άψογα τους ρόλους τους και με ευαισθησία πέρασαν πολλά μηνύματα στους θεατές μικρούς και μεγάλους.



Είναι ευχής έργο, παρόλο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε, να μπορούν τα παιδιά να ασχολούνται με τη θεατρική τέχνη και να μπορούν να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο.





Οι παραστάσεις συνεχίζονται και στις 10 & 11 Μαΐου στον ίδιο χώρο και έτσι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όχι μόνο τα παιδιά αλλά και το υπέροχο μίνιμαλ σκηνικό που ετοίμασε για άλλη μια φορά ο κ. Περράκης Μανώλης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.