Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ


Οι πολίτες της Αργυρούπολης επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο Χρήστο Κορτζίδη και τη Δημοτική Συνεργασία.  Σήμερα Πέμπτη 22 Μάη   πλημμύρισαν ξανά την πλατεία Δημαρχείου, όπου μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας  και νίκη πραγματοποιήθηκε, η πρώτη από τις κεντρικές εκλογικές συγκεντρώσεις της παράταξης μας για το δεύτερο γύρο (η δεύτερη γίνεται αύριο  το βράδυ 
23 -5      στις 8.30 στην πλατεία Σουρμένων).



Η ομιλία του Χρήστου Κορτζίδη ήταν λιτή, άμεση ειλικρινής και ουσιαστική. 

Πριν προχωρήσει σε αυτή ενημέρωσε τους πολίτες ότι, σύμφωνα με ότι μετέδιδαν λίγο πριν  τα ΜΜΕ,  ενώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης στην οποία έχει κληθεί απολογηθεί , του ασκήθηκε νέα δίωξη, μόλις τρεις μέρες πριν τις εκλογές



Ο δήμαρχος καταρχήν ευχαρίστησε τους Αργυρουπολίτες και τις Αργυρουπολίτισσες για το αυξημένο κατά 7% ποσοστό την πρώτη Κυριακή-σε σχέση με το 2010- μέσα στις δύσκολες συνθήκες που δίνουμε την εκλογική μάχη και συνέχισε:
"Αυτό σημαίνει ότι πολλοί και πολλές εκτίμησαν το έργο μας, την προσπάθεια μας, τη συνέπεια και το ήθος μας.


Για άλλη μια φορά καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.

Υπάρχει πολύς κόσμος που αναγνωρίζει την προσπάθεια, αναγνωρίζει το ήθος.

Αυτό μας δίνει δύναμη αλλά δεν μας κάνει να επαναπαυόμαστε. Να λέμε: μια χαρά τα πήγαμε. 

Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Ξέρουμε τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα τα 3,5 χρόνια που πέρασαν.


Αφουγκραζόμαστε την κριτική που μας κάνουν οι Συμπολίτισσες και οι Συμπολίτες μας στην Αργυρούπολη.

Και δεσμευόμαστε ότι μπορούμε και θα γίνουμε καλύτεροι, αποτελεσματικότεροι σε όλα τα επίπεδα, την επόμενη 5ετία που με την ανανεωμένη εντολή τους θα είμαστε ξανά δημοτική αρχή στην πόλη μας".



 Αναφερόμενος σε όσους βρίσκονται απέναντι μας σε αυτή τη μάχη αφού σημείωσε ότι απέναντι μας έχουν συνασπισθεί η ηγεσία της ΝΔ,  στελέχη  του ΠΑΣΟΚ  και ο τοπικός  εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ. είπε: 

 
"Είμαι βέβαιος όμως ότι η πλειοψηφία των τοπικών στελεχών των κομμάτων αυτών ή ανθρώπων που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των άλλων παρατάξεων και προέρχονται ή ανήκουν σε αυτούς τους πολιτικούς χώρους, έχει διαφορετική άποψη και θα μας στηρίξει αυτή την Κυριακή.

Το καταλαβαίνουμε αυτό από την επαφή και τις συζητήσεις που έχουμε αυτές τις ημέρες.
Και αυτό αφορά όχι μόνο τις παρατάξεις που δεν παίρνουν μέρος στο δεύτερο γύρο, αλλά και την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.

Και θα το κάνουν αυτό είτε γιατί παρά τις διαφορές τους μαζί μας, εκτιμούν την προσπάθεια και το ήθος μας, είτε γιατί έχουν καταλάβει ο καθένας από τη σκοπιά και την εμπειρία του, ότι η ηγετική ομάδα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ είναι επικίνδυνη για την πόλη μας, είτε και για τα δύο μαζί".


Στη συνέχεια μιλώντας για το δίλημμα  της Κυριακής τόνισε:

 
"Την Κυριακή που μας έρχεται πολύ πιο ξεκάθαρα από ότι την Κυριακή που μας πέρασε, αποφασίζουμε ποιον δήμαρχο θέλουμε, με ποια χαρακτηριστικά".
Για τον  υποψήφιο δήμαρχο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ που ισχυρίζεται ότι εκφράζει το νέο και την ελπίδα, είπε χαρακτηριστικά:
"Αλίμονο μας αν... το νέο και η ελπίδα είναι ο άνθρωπος που στηρίζουν με μανία η κυβέρνηση, τα οικονομικά συμφέροντα, στην παραλία και στο αεροδρόμιο και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που εκμαυλίζουν καθημερινά τη συνείδηση του λαού μας".

Και συνέχισε: "Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι λέει μια λαϊκή παροιμία .

Οι φίλοι του υποψήφιου δήμαρχου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, αυτοί που με μανία τον στηρίζουν, έχουν τσακίσει τη ζωή των απλών ανθρώπων, έχουν φέρει στην απόγνωση εκατομμύρια Ελλήνων.

Δεν είναι το νέο και η ελπίδα.

Είναι το παλιό και η απόγνωση".

Για το γεγονός  ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ σε όλη την προεκλογική περίοδο τάζει τα πάντα στους πάντες, τόνισε:
"Αυτό είναι το νέο και η ελπίδα;

Οι υποσχέσεις στους ψηφοφόρους για να τους πάρουμε την ψήφο είναι τόσο παλιό όσο και οι εκλογές".

Τις τελευταίες μέρες προστέθηκε και ένα νέο στοιχείο, που δείχνει την ποιότητα .
Για τις  απειλές του υποψηφίου δημάρχου και των συνεργατών του ενάντια σε εργαζόμενους του δήμου, που η στάση τους και οι επιλογές τους δεν τους είναι αρεστές. Είπε: 
"Αν έτσι φέρονται σήμερα σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν αύριο".
Στη συνέχεια ανάφερε ότι απέναντι στον υποψήφιο δήμαρχο και την ηγετική ομάδα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, που θα λειτουργήσουν ως όργανα της συγκυβέρνησης και των συμφερόντων,
ως εξουσιαστές μέσα στην πόλη
και  ως μια δύναμηδιχαστική, αλαζονική, που δεν διστάζει να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, υπάρχει η υποψηφιότητα της παράταξής μας: 
Με μακρόχρονη και συνεπή παρουσία, που αντιπαλεύει κάθε πολιτική που στρέφεται ενάντια στο λαό και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Με έργο και προσφορά ακόμη και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, που αφουγκράζεται τους πολίτες και τις ανάγκες τους και είναι ανοιχτή στην κριτική και στη διόρθωση των ελλείψεων κι αδυναμιών της.


 Έκλεισε ζητώντας από όλους το λίγο διάστημα που μας μένει μέχρι την Κυριακή το βράδυ να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας στα εξής:
 
-Να μην χάσουμε ούτε ένα ούτε μια αν είναι δυνατόν.

-Σε όσους  είτε γιατί υποτίμησαν τη σημασία της αναμέτρησης είτε για άλλους λόγους, δεν ήρθαν την προηγούμενη Κυριακή στην κάλπη.

-Να μιλήσουμε με συμπολίτες μας που την προηγούμενη Κυριακή επέλεξαν παρατάξεις που δεν συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο.

-Να κερδίσουμε ψηφοφόρους που την προηγούμενη Κυριακή για διάφορους λόγους επέλεξαν την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.