Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ




Πανηγυρική ατμόσφαιρα το απόγευμα του Σαββάτο 10 Μαΐου στο γήπεδο Αργυρούπολης. Ο πόθος των τελευταίων ετών να ανέβει η ομάδα, έχοντας στο ρόστερ τους περισσότερους γηγενείς παίκτες, έγινε πραγματικότητα!



Μπροστά στους φίλους της ομάδας ο Γ.Σ. Αργυρούπολης νίκησε την ομάδα της Τερψιθέας με 2-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Αθήνας.
Μια επιτυχημένη σχεδόν αήττητη πορεία που έκανε η ομάδα και τελικά στέφθηκε από επιτυχία. 


Την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Πάλογλου έκανε ο Δήμαρχος, Χρήστος Κορτζίδης ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση του συλλόγου για τη μεγάλη επιτυχία της.


Η φετινή άνοδος του ΓΣ Αργυρούπολης ήταν το αποτέλεσμα μιας συντονισμένης και σε όλα τα επίπεδα σπουδαίας δουλειάς που συμμετοχή είχαν όλοι. Από τον τελευταίο παίκτη μέχρι και τον φροντιστή της ομάδας. 


Και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Πάλογλου, που δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα
 Η ΠΡΑΣΙΝΗ: 


“Το ότι φέτος ανεβήκαμε έχει μικρότερη σημασία από το γεγονός πως καταφέραμε να διατηρήσουμε τον οικογενειακό χαρακτήρα. Δεν ήταν προσπάθεια της φετινής χρονιάς, αλλά μια δουλειά αρκετών χρόνων, που την πιστώνονται όχι μόνο εμείς ως παίκτες, αλλά και αρκετά πρόσωπα, στους περισσότερους αφανείς και σε εμάς αναγκαίους. 

Θέλω να αφιερώσω αυτή την κατάκτηση σε όσους βρίσκονται κοντά μας και χωρίς κανένα όφελος μας βοήθησαν να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλοπάτι και στην άνοδο”.

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα Sportifico.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.