Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ


Αργυρούπολη, 10 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ
 ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Χ. ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο δήμο μας, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα του παιδιού, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Κανάλια και καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι ζητούν το κεφάλι του δημάρχου «επί πίνακι».
Θεωρώ, λοιπόν, ηθικό χρέος μου ως ενεργός πολίτης και ως εθελόντρια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (Μ.Κ.Ι.Ε.) να δηλώσω την στήριξή μου στον Χρήστο Κορτζίδη. 
Ο Χ. Κορτζίδης έχει αποδείξει ότι στηρίζει κάθε ενέργεια κοινωνικής προσφοράς. Στέκεται αλληλέγγυος στο έργο μας στο ΜΚΙΕ, προωθεί τις κοινωνικές δομές του δήμου, αγωνίζεται για το κοινό καλό.
Σε μια τέτοια σκοτεινή για τη δημοκρατία μας περίοδο, ο Χ. Κορτζίδης στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα τα οποία καραδοκούν για το μεγάλο ξεπούλημα του τόπου μας. Να γιατί προσπαθούν να πλήξουν το κύρος του και να τον εμφανίσουν ανίκανο ως δήμαρχο στα μάτια του κόσμου. Όμως, ευτυχώς, οι δημότες δεν ξεχνούν την κοινωνική προσφορά και την αγωνιστικότητα του δημάρχου. 
Ευτυχώς ολοένα και περισσότεροι αφυπνίζονται μέσα στη μνημονιακή λαίλαπα. Ευτυχώς καμία ελπίδα δεν χάθηκε.
Τώρα ήρθε η σειρά της γενιάς μου να αγωνιστούμε για τα ίδια ακριβώς πράγματα για τα οποία αγωνίστηκαν οι γονείς και οι παπούδες μας. Θα αγωνιστούμε για δικαιοσύνη και ισονομία. 
Στο πλευρό μας, ηθικά και ουσιαστικά, στέκεται όλον αυτόν τον καιρό ο Χρήστος Κορτζίδης. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
Στηρίζουμε, ψηφίζουμε Χρήστο Κορτζίδη. 


Με τιμή,
Βίκυ Κουλουρά
Εθελόντρια στο Μ.Κ.Ι.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.