Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Α1 ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Οι Κυπελλούχες παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, νίκησαν εκτός έδρας 56-63 τον Πρωτέα Βούλας, "σκούπισαν" και τους τελικούς των Play-offs του Πρωταθλήματος της Α1, έκαναν το 4-0, και στέφθηκαν ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ !!!

Αρνούμενη, λοιπόν, να ηττηθεί η Γυναικεία μας ομάδα, έφτασε στο τέλος της φετινής σαιζόν, με μία (!!!) ήττα στο σύνολο των αγώνων και των δύο εφετινών διοργανώσεων, του Κυπέλλου Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου του Final-Four) και του Πρωταθλήματος (συμπεριλαμβανομένων και των Play-offs), γράφοντας τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της - και της ιστορίας του Συλλόγου.



Απέδειξε δε, μιλώντας μόνο μέσα στις αγωνιστικές γραμμές του γηπέδου, ότι μια νέα ισχυρή ομάδα έχει δημιουργηθεί στον χώρο του Ελληνικού Γυναικείου Μπάσκετ.
Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τις παίκτριες και την τεχνική ηγεσία να εκδηλώνουν με αγκαλιές, αλλά και υψωμένες γροθιές, τη χαρά τους για την ιστορική επιτυχία τους.

Μαζί τους ήταν και ο κόσμος, ο οποίος δεν σταμάτησε να αποθεώνει τα μέλη του Ελληνικού, που έφθασαν στην κατάκτηση του τίτλου στο γυναικείο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.




Πολλά Συγχαρητήρια στις παίκτριες, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Σουρμένων Ελληνικού και σε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα στην επιτυχημένη πορεία της τη φετεινή χρονιά. 


                      





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.