Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εθελοντικός Καθαρισμός σε βουνό & παραλία


Στο πλαίσιο της πανελλήνιας ημέρας δράσης «Let's do it Greece 2014», ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργάνωσε την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 καθαρισμό σε δύο σημεία της πόλης μας με ιδιαίτερη οικολογική και κοινωνική σημασία:στον Υμηττό και στην ελεύθερη παραλία του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό που βρίσκεται υπό την άμεση απειλή ιδιωτικοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.


Στο βουνό καθαρίστηκαν σημεία με σκουπίδια και παλιές κυψέλες και ποτίστηκαν τα δέντρα που φυτεύτηκαν στην πρόσφατη δεντροφύτευση, ενώ σην παραλία καθαρίστηκε η άμμος ώστε να είναι έτοιμη για τους πρώτους τολμηρούς κολυμβητές.


Στη δράση συμμετείχαν εθελοντές από τον ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ, τους Προσκόπους Ελληνικού-Αργυρούπολης, τους Εθελοντές πυροπροστασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «Τηθύς» που ανέλαβαν το δύσκολο έργο αποκομιδής απορριμμάτων από το βυθό της πλαζ και τον Αθλητικό Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών Ελληνικού - Αργυρούπολης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.