Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δήλωση στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη

ΒΑΣΙΛHΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ 



Αγαπητοί συνδημότες μου,

Ως κάτοικος και δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά στο Δήμο μας, με την ιδιότητα του δικηγόρου, βιώνω καθημερινά τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και αφουγκράζομαι και προωθώ την επίλυση πολλών προβλημάτων των συνδημοτών μου.
 Ακούω από κοντά τους προβληματισμούς τους, τις αγωνίες τους, αλλά και τις προσδοκίες τους για μία καλύτερη ανθρώπινη ζωή για τους ίδιους και για τα παιδιά τους στον τόπο που ζουν.

Γι΄ αυτό, αλλά και επειδή σήμερα περισσότερο από ποτέ η κοινωνία ,λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει ανάγκη καταρτισμένων συμπολιτών, περισσότερο μάλιστα στον Δήμο μας ο οποίος καλείται να πάρει δραστικές θέσεις για τις εκτάσεις του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, πήρα την μεγάλη απόφαση να υπερβώ την έως τώρα κοινωνική προσφορά μου και να βάλω υποψηφιότητα για σύμβουλος του Δήμου μας.


Γνωρίζοντας το αξιόλογο έργο του νυν Δημάρχου, κ. Χρήστου Κορτζίδη, συζήτησα μαζί του εκτενώς τα του Δήμου μας και έχοντας υπόψη τα όσα έπραξε μέχρι ήμερα και τα όσα υπόσχεται να πράξει στο μέλλον, αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του και με την παράταση της οποίας είναι επικεφαλής, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. 


Πράγματι, το έως σήμερα έργο του κ. Κοτζίδη ανάγει αυτόν σε πρότυπο Δημάρχου, με έμφαση την κοινωνική πολιτική και υπέρ και μόνο του πολίτη. Η αγωνιστική διάθεση, η εμπειρία, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της παράταξης της οποίας ηγείται, αναδεικνύοντας αυτήν ως υπηρέτη, και μόνο, των συμφερόντων των συνδημοτών μας.

Επιδιώκω ένα Δήμο πρότυπο για όλη την Ελλάδα με παιδικούς σταθμούς, πράσινο και πολιτιστικά κέντρα, όπου οι νέοι μας να περνούν τις ελεύθερες ώρες τους ευχάριστα και δημιουργικά, μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών, της διαφθοράς και του τζόγου. Ένα Δήμο με ασφάλεια για τους πολίτες, κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη για τις ευπαθείς ομάδες (Κ.Α.Π.Η. ηλικιωμένων, στήριξη ανέργων – πολυτέκνων κλπ). 

Ένα Δήμο που προωθεί την επιχειρηματικότητα στη τοπική μας κοινωνία με υγιείς όρους και φιλοδοξίες για κάθε συνδημότη-επιχειρηματία. Όλα τα παραπάνω διαφυλάχθηκαν και αναπτύχθηκαν από τον Δήμαρχό μας, κ. Χρήστο Κορτζίδη. Σήμερα, με γνώμονα τα παραπάνω, πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε και να συστρατευτούμε, ο καθένας από θέσεώς του, με την πολιτική που υπηρετεί τον πολίτη και τους συνδημότες μας. Αυτό έπραξα και εγώ. 


Ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να δώσει τη δύναμη στους έμπειρους και την ευκαιρία στους νέους, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα προς το καλύτερο. Ψηφίζοντάς με να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε καθημερινά κοντά σας έναν συμπαραστάτη στα προβλήματά σας, ένα νέο άνθρωπο που θα ακούει τη δική σας φωνή, τις υποδείξεις σας, ένα νέο που αγωνίζεται καθημερινά για το καλύτερο την κατάλληλη στιγμή.


Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για την στήριξή σας στην παράταξη «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης».


ΒΑΣΙΛHΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.Α.)

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

                   ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.