Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Αντώνη Αλεξόπουλου





Αγαπητοί συμπολίτες

 Στις 18 Μαΐου στις δημοτικές εκλογές η επιλογή μας πρέπει να έχει αυτοδιοικήτικα χαρακτηριστικά ,σαφές όραμα και να ανταποκρίνεται στις νέες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. 
Επειδή τα προβλήματα και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη(ανεργία ,ύφεση ,λιτότητα)οξύνονται συνεχώς αισθάνομαι την ευθύνη να δηλώσω παρόν και να συνεχίσω τον αγώνα για τον ενιαίο δήμο μας. 

Στην 16 Χρόνη θητεία μου στα κοινά είχα ένα στόχο, την καλυτέρευση Της πόλης μου και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Αποφάσισα να συμπαραταχτώ και να συμπορευτώ με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ. 

Πιστεύω πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δώσουμε ΕΛΠΙΔΑ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στους συμπολίτες μας και ειδικά στη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. Ευχαριστώ όλους τόσα χρόνια που με εμπιστευτήκατε και σας ΚΑΛΩ να στηρίξετε την ΕΠΙΛΟΓΗ μου αυτή ,για ένα ΔΗΜΟ όπως τον ονειρευόμαστε και όπως μας αξίζει. 


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Αντώνης Αλεξόπουλος  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.