Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Δήλωση στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη από τον Δ. Γιαννούλη

«Η χώρα και ο λαός μας ζούμε την μεγαλύτερη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα μετά τον πόλεμο. 
 
Οι κυβερνήσεις   των τελευταίων χρόνων πιστοί υπηρέτες της Μέρκελ και των Δανειστών εξαθλιώνουν την ζωή μας. Για να σωθεί η χώρα και για να ανακουφιστεί  ο λαός, χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Έχουμε ανάγκη, μια νέα μεταπολίτευση του λαού, ένα κίνημα πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής χειραφέτησης.

Μέσα σε αυτά τα ασφυκτικά μνημονιακά και Καλλικρατικά πλαίσια η Διοίκηση Κορτζίδη έδειξε ένα άλλο τρόπο άσκησης της Δημοτικής αρχής.
Δημιουργώντας ένα πλατύ κίνημα κοινωνικής αλληλεγγύης , δίνοντας αγώνες για την υπεράσπιση της Δημόσιας περιουσίας, υπερασπιζόμενος τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων, μειώνοντας τα Δημοτικά τέλη, με δωρεάν τους  παιδικούς σταθμούς και την καλοκαιρινή δραστηριότητα των παιδιών.
 
Στην χώρα αλλά και στον Δήμο μας κρίνονται πολλά από το αποτέλεσμα των εκλογών στις 18 και 25 Μαΐου.
Τα πράγματα αλλάζουν. Με την ενεργή μας συμμετοχή, σε ένα νέο λαϊκό ξεσηκωμό, αλλά και με την ψήφο μας, μπορούμε να νικήσουμε και να τα καταφέρουμε.

Από εμάς εξαρτάται».
Δημήτρης Γιαννούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.