Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014)





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


1. Ως δημοτική αρχή εκφράζουμε τη λύπη μας για το τραγικό συμβάν, όχι περιφερόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά με το να είμαστε δίπλα στην οικογένεια και να συμπαραστεκόμαστε με συγκεκριμένες πράξεις στο μέτρο των δυνάμεων μας.


2. Ήδη διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός και για τις ευθύνες, όπου υπάρχουν, σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία του λούνα-παρκ, την πιστοποίηση της ασφάλειας των παιχνιδιών του και τους σχετικούς ελέγχους που πρέπει να γίνονται.
Για το λόγο αυτό δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα δηλώσεις για απόδοση ευθυνών. Όχι γιατί κρυβόμαστε, αλλά γιατί σεβόμαστε τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.


3. Είναι εύλογα τα ερωτήματα που διατυπώνονται από πολίτες και μέσα ενημέρωσης για το τι ακριβώς συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι η σφοδρή και στοχευμένη επίθεση που γίνεται σε βάρος μας από ορισμένα μέσα, δημοσιογράφους, πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες, έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση άλλων στόχων και συμφερόντων.




1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζουμε καλά την δράση και την Εντιμότητα σου Κύριε Χρήστο Κορτζίδη πόσο αγαπάς πραγματικά και ενδιαφέρεσαι για αυτόν το τόπο και τους ανθρώπους. Όπως και ποιο συγκεκριμένα πόσο αληθινά στεναχωρήθηκες… εσύ ειδικά αλλά και άλλοι στη Δημοτική αρχή.
    Ταυτόχρονα γνωρίζουμε όλοι την ανεντιμότητα των περισσοτέρων ανθρώπων - καναλιών και άλλων προσώπων αυτής της χώρας! Όσο για εύθηνες ας κοιτάξουμε μετά τους τίτλους ( ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ) προς εκμετάλλευση των προσεχών εκλογών μέχρι τους εκμεταλλευόμενους αλλοδαπούς φτηνούς εργάτες πακιστανούς που χειρίζονται ταλαίπωροι και δυστυχής ανειδίκευτοι και χαμηλόμισθοι αυτοί στα φτηνά Λούνα Παρκ στις σπασμένες κούνιες… ΟΙ άτυχες στιγμές αυτής της χώρας παντού. Για εργοδότες και εργάτες χωρίς συνείδηση.
    Συγνώμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.