Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αφιέρωμα Αργυρούπολη Φαγητό και διασκέδαση




i
Χαλαρό και ιδιαίτερο, το “i” άνοιξε πριν από ένα μήνα και έδωσε ήδη άλλον αέρα στην περιοχή, θυμίζοντας αντίστοιχα καλά γλυφαδιώτικα στέκια. 
Πολιτισμένο και με μοντέρνο design, θα το βρείτε ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τη μία περίπου το βράδυ, για καφέ, ποτό, κοκτέιλ και νόστιμα πιάτα.
Αλεξιουπόλεως 29, 210 9916064, fb: I café bar




Ο Χορός των Γεύσεων
 
Εξαιρετικό μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική κάθε Πέμ, Παρ. και Σάβ. βράδυ και Κυρ. από το μεσημέρι.

 Θα δοκιμάσετε γεύσεις από όλη την Ελλάδα, πάντα ποιοτικές και ιδιαίτερες, όπως το βολιώτικο τυλιχτάρι (χοιρινό με πιπεριές και γραβιέρα στη λαδόκολλα), τους παστουρμαδοκεφτέδες και την τυρόπιτα καταΐφι, και θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από τσίπουρα, ούζα, ρακόμελα, οινόμελα και κρασιά. Υπό τους ήχους έντεχνης, παλιάς καλής λαϊκής μουσικής και ρεμπέτικου. Δευτ. ξεκούραση.
Μ. Γερουλάνου 115, 210 9616021, fb: xorostongefseon@yahoo.gr





Μπαραλλού

Εναλλακτικό στέκι, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που μπορείς να το πεις και μοντέρνο καφεποτοπωλείο, με ωραίες swing, reggae, rock και funk-soul μουσικές. 

Από τις 9.30 το πρωί για καφέ και όλα τα ροφήματα, έως αργά το βράδυ, με ποτά της παρέας, όπως ρακόμελα, οινόμελα, κοκτέιλ κ.λπ., τα οποία συνδυάζονται με πολύ νόστιμα tapas και πιάτα όπως ποικιλίες τυριών, αλλαντικών, λουκάνικων κ.ά. 

Στις 6/2 κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει με live από τους Vicky b and the Acoustic Troubles, με jazz, funk και soul.
Μ. Γερουλάνου 115, 211 2137370, fb: www.facebook.com/mparallouenallaktikosteki




Στάση Καλαμάκι


Μοντέρνο και καλαίσθητο ψητοπωλείο, όπου το κρέας έχει τον πρώτο λόγο, τα ορεκτικά πραγματικά ανοίγουν την όρεξη και οι φρέσκιες και νόστιμες σαλάτες συμπληρώνουν ένα καλό και ποιοτικό γεύμα. 
Με σεβασμό στον πελάτη και μια εκπληκτική ανοιγόμενη οροφή-έκπληξη για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι και delivery.
Μ. Γερουλάνου 54, 210 9943300, fb: www.facebook.stasi-kalamaki





Sonic's


To Sonic’s μεγάλωσε και εδώ και τρεις μήνες μετακόμισε σε ένα πιο μεγάλο χώρο, 130 τ.μ., παίρνοντας μαζί του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το έκαναν αγαπημένο από το 2005: το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, την εμμονή στα φρέσκα υλικά με τα οποία φτιάχνονται την ώρα της παραγγελίας club sandwiches, burgers, κρέπες, λουκουμάδες κ.λπ., με αγαπημένες μουσικές από 60s, 70s και 80s. 

Με παιδικά πάρτι που αφήνουν εποχή, χωρίς να χρεώνεται η αίθουσα.
Μ. Γερουλάνου 49, 210 9648374, fb: Sonic’s real fast food


Φωτό: Ειρήνη Παπαβασιλείου   



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.