Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη σοκ! Ο κακός λύκος που έφαγε την Κοκκινοσκουφίτσα είναι γνωστός δήμαρχος!



Την Τρίτη 18 Φλεβάρη δυο ιστοσελίδες, πολύ-πολύ φιλικές  στον   Κωνσταντάτο, αποκάλυψαν  ότι τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη  
ο Χρ. Κορτζίδης εμπόδισε σε δημότισσα την είσοδο στο Ακτινολογικό Αργυρούπολης. 
 Τα γεγονότα  περιγράφονται από τη μία και αναδημοσιεύονται από την άλλη  λυπητερά, όπως αρμόζει στην περίσταση: 
 ένα λυπηρό γεγονός πληροφορηθήκαμε σήμερα,  δημότισσα θέλησε να βγάλει ακτινογραφία στο ακτινολογικό του ΕΟΠΥΥ στην Αργυρούπολη και εκεί... βρέθηκε μπροστά στο Δήμαρχο Χρ. Κορτζίδη, ο οποίος διαδήλωνε για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και ο οποίος της εμπόδισε την είσοδο. 

Συγκλονιστική ιστορία! Ισάξια με αυτήν για την Κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό Λύκο!



Γιατί  όμως ο Κορτζίδης εμπόδισε τη δημότισσα; Το επικρατέστερο σενάριο είναι το εξής: 

Τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη, το αργότερο,  έπρεπε να  σφραγιστούν-σύμφωνα με  εντολή της  κυβέρνησης-τα υποκαταστήματα του ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα, εκτός από τα πολυϊατρεία της Αργυρούπολης!  
Αυτά είχε δεσμευτεί, τον Οκτώβρη, ο Άδωνις στον Κωνσταντάτο ότι δεν θα κλείσουν.  
Πανηγυρικά, όπως θυμάστε, είχε τότε ανακοινώσει ο Κωνσταντάτος ότι ο Άδωνις 

 δεσμεύεται προσωπικά, ότι δεν θα κλείσουν τα πολυϊατρεία της Αργυρούπολης, ότι αυτή η δέσμευση του υπουργού δικαιώνει την Ενωμένη Πόλη και το λαό της πόλης μας και ότι μετά από αυτή την θετική εξέλιξη, άνευ αντικειμένου είναι πλέον η συγκέντρωση που προγραμμάτισε για αύριο 2 Οκτωβρίου για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης.  



Για να πλήξει την επιτυχία Κωνσταντάτου ο Κορτζίδης έκλεισε αυτός τα πολυϊατρεία. Μάλιστα  όχι για όλους. Μόνο για όσους δεν τον ψηφίζουν, όπως επίσης αποκαλύπτουν οι αξιόπιστες ιστοσελίδες, που ταυτόχρονα θέτουν το ερώτημα: 
  πρέπει οι πολιτικές πεποιθήσεις του κυρίου Δημάρχου και οι διαφωνίες του ως προς τις αλλαγές στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας να επηρεάζουν τη ζωή των συνδημοτών του;


Ρωτάνε τέτοια πράματα βρε παιδιά; Η απάντηση είναι φως φανάρι:  Οι "αλλαγές  στον ΕΟΠΥΥ" και "οι αλλαγές στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας" ,δηλαδή ένα τόσο δα κλεισιματάκι του ΕΟΠΠΥ, φυσικά και δεν επηρεάζουν τη ζωή κανενός δημότη. Ενώ αντίθετα  "οι διαφωνίες του κυρίου Δημάρχου ως προς τις αλλαγές"  επηρρέασαν τη ζωή της δημότισσας του



Αυτή είναι η αλήθεια  και όχι οι αηδίες  ότι δήθεν τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ και μαζί τους δήμος και κάτοικοι απέκλεισαν τα πολυϊατρεία και το ακτινολογικό για να εμποδίσουν την είσοδο της επιτροπής του υπουργείου που θα τα παραλάμβανε για να τα σφραγίσει αμέσως μετά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.