Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δυο ερωτήματα για τον κ. Γ. Κωνσταντάτο

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο Γ. Κωνσταντάτος διεκδίκησε με σθένος το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ  και όταν το πήρε δήλωσε: «εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έδωσε στο πρόσωπό μου την πολιτική στήριξή του». 





Λίγο μετά ζητούσε στήριξη στο Γιωργάκη και στο μνημόνιο στο οποίο είχε βάλει τη χώρα λίγους μήνες πριν:  

«εκτιμώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει έναν τιτάνιο αγώνα μέσα σε μία παγκόσμια οικονομική ύφεση για να προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρα μας, και πρέπει να σταθούμε δίπλα του αρωγοί σε αυτήν του την προσπάθεια, όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα αυτοί που σήμερα το κατηγορούν και μέχρι εχθές διεκδικούσαν την στήριξη του».


Λίγο καιρό πριν  τις προσεχείς δημοτικές εκλογές δύο ερωτήματα περιμένουν απάντηση από τον Γ. Κωνσταντάτο:

­   -Είναι αλήθεια ότι τώρα που το καράβι του ΠΑΣΟΚ βούλιαξε, επισκέφθηκε κατ επανάληψη τους αρμόδιους της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ  ζητώντας την υποστήριξη  της, την οποία τελικά πήρε;   
­  - Μήπως ξέρει ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, που όπως είπε, μιλώντας στις 24 Φλεβάρη στον Καμπουράκη στο  Mega, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη: «έχουμε συμφωνήσει όλοι»; 







ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.