Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Στ' τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης με τον Δήμαρχο



Μια διαφορετική από τις άλλες συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Δήμαρχος, Χρήστος Κορτζίδης την Τέταρτη 26 Φεβρουαρίου στους μαθητές και στις μαθήτριες των δύο τμημάτων της Στ' τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου Αργυρούπολης που επισκέφθηκαν μαζί με τους δασκάλους τους το δημαρχείο στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής & Πολιτικής Αγωγής.



Τα παιδιά με την ιδιαίτερη ευαισθησία και την αφοπλιστική ειλικρίνεια ρώτησαν τον Δήμαρχο για όλα όσα τους προβληματίζουν μέσα στην πόλη, όπως για την κυκλοφορία των πεζών και την στάθμευση των αυτοκινήτων, για τη μετακίνηση, τη συντήρηση των σχολείων και των πεζοδρομίων, τα σκουπίδια, τους σχολικούς φύλακες, το πρώην αεροδρόμιο κλπ.


Τους μαθητές όμως φάνηκε να τους αποσχολούν κι άλλα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως τα προβλήματα των ανέργων, των άστεγων και των αναπήρων για τα οποία συζήτησαν με τον δήμαρχο και τη αντιδήμαρχο, Ροδή Γεωργακάκη η οποία παραβρέθηκε κι αυτή στη συνάντηση.


Η συνέντευξη έληξε με πιο προσωπικές ερωτήσεις προς τον δήμαρχο και τη θετική ανταπόκριση αρκετών παιδιών στην ερώτηση για το αν θα ήθελαν να γίνουν δήμαρχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.