Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Εκδήλωση




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στις 26 Δεκεμβρίου 2013.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού με μεγάλη συμμετοχή των μικρών και όχι μόνο δημοτών μας.



Φέτος υπήρχε παράσταση κουκλοθέατρου στην μεγάλη αίθουσα που ενθουσίασε τα παιδιά. Το Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού μεταμορφώθηκε σε πολυχώρο που σε κάθε γωνιά τα παιδιά είχαν να κάνουν και μια διαφορετική δράση.




To Face painting δημιούργησε αρχικά χριστουγεννιάτικο κλίμα πριν περάσουν τα παιδιά στις διπλανές αίθουσες, όπου λειτουργούσαν τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας.
Διακόσμησαν τα δικά τους γλυκά, έφτιαξαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια, ζωγράφισαν, δημιούργησαν κάρτες και στεφάνια με υλικά που προσέφερε ο δήμος αλλά με τη δικά τους φαντασία και υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων εθελοντών σε κάθε πόστο.



Ο καλός καιρός βοήθησε και το πολιτιστικό κέντρο γέμισε μέσα - έξω με κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Ο χώρος αυτός είναι ένας από τους χώρου που διεκδικεί η κυβέρνηση από το πρώην αεροδρόμιο και ο Δήμος πρέπει να αποχωρήσει από αυτές τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τόσο κόσμο και τόσες δράσεις όλα αυτά τα χρόνια.


Η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής κ. Ζωή Ράϊκου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και ευχαρίστησε όλους, συμμετέχοντες και διοργανωτές για την πολύτιμη βοήθειά τους.


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες, στο προσωπικό του δήμου και ιδιαίτερα στους εθελοντές μας που χωρίς την στήριξη και την συμμετοχή τους και αυτή η εκδήλωση δεν θα είχε σίγουρα αυτή την επιτυχία.



Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή του τον καθένα χωριστά και ευχόμαστε και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στον ίδιο χώρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.