Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μιλάει... η ιστορία της ΑΕΚ


Τα δύο πιο σημαντικά πράγμα της ΑΕΚ που θα μείνουν αναλλοίωτα για πάντα είναι η βαριά ιστορία της και ο καταπληκτικός κόσμος της... 




Με την τρομερή ώθηση που παίρνουν οι "πιτσιρικάδες" της ΑΕΚ από τους φιλάθλους της, η Ένωση πήρε κι άλλη νίκη απέναντι στον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ με 3-0 και έφτασε την θέση.... πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με 10 βαθμούς.


Ακόμα ένα όμορφο μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να μην δυσκολεύεται απέναντι στον Άγιο Νικόλαο και να επικρατεί με 3-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Πόποβιτς που πέτυχε δύο γκολ (Ντακόλ το τρίτο). 

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σχετικά με τον αγώνα, αλλά η εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ, δίνει το δικαίωμα να πλέξουμε το εγκώμιο του κόσμου που ήταν συγκλονιστικός και έκλεψε την παράσταση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι με την λήξη του ημιχρόνου, ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο και φώναζε συνθήματα για την ΑΕΚ για περίπου 8 λεπτά, σαν να παιζόταν κανονικά παιχνίδι.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.