Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποτέ χωρίς κόσμο η ΑΕΚ! ΑΕΚ 2-1 Θύελλα Ραφήνας




Τι και αν είναι τρίτη εθνική, τι και αν παίζει με τοπικές ομάδες η ΑΕΚ, οι οπαδοί της μάλλον δε θα την εγκαταλείψουν ποτέ. Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε σε ισάριθμα παιχνίδια η Ένωση στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας με 2-1. 20.000 περίπου οπαδοί πήγαν στο γήπεδο να δουν την αγαπημένη τους ομάδα...





Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας, MVP με διαφορά, ήταν ο κόσμος της Ένωσης που με την μαζική παρουσία του ξεπέρασε σε αριθμό οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της Superleague.





 Την συγκλονιστική αυτή παρουσία, συνόδεψε ο ασταμάτητος Πλατέλλας και ο βιρτουόζος Ράμα.


Ότι ανάλυση και να γίνει για τον αγώνα της ΑΕΚ, ακόμα και αν το σκορ μεγάλωνε επικίνδυνα, τίποτε δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει την μαζική παρουσία του κόσμου και την συγκλονιστική ενίσχυση στους κιτρινόμαυρους.


 


Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν κοντά στις 14000, αλλά συνολικά άγγιξαν τους 20000 σε ένα ματς της Γ' Εθνικής! Φυσικά δεν πρόκειται να σταθούμε στο ότι πρόκειται για ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος, καθώς σίγουρα θα καταρριφθεί στο μέλλον από τους ίδιους.

 


Στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στην έδρα της, ο κόσμος του δικεφάλου ήταν πιστός στο ραντεβού, δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μπροστά σε περίπου 20000 οπαδούς της, η Ένωση με 2-1 φτάνοντας στις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.



Από την πλευρά της Θύελλας Ραφήνας, παρότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν μέσα στην περιοχή της, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να κλέψει λίγο από την "λάμψη" του αγώνα, το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.








ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.