Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πάλι λάσπη στον ανεμιστήρα;

Τη γνωστή τακτική της "λάσπης στον ανεμιστήρα" από γνωστή ιστοσελίδα υιοθέτησαν τις τελευταίες μέρες και πολλά «προφίλ» των κοινωνικών δικτύων.





Θέμα αυτή τη φορά η δήθεν άσχημη εικόνα του δημοτικού κλειστού Γηπέδου volley της Αργυρούπολης που εμπόδισε την έναρξη των προπονήσεων για τη νέα σεζόν των ομάδων και ο καθαρισμός του από εθελοντές του συλλόγου που προπονείται εκεί.


Βεβαίως οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της ιστοσελίδας δεν μπήκαν καν στον κόπο, να ελέγξουν αν το γήπεδο είχε καθαριστεί από συνεργεία του Δήμου και μετά να αναρτήσουν το ρεπορτάζ τους (Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 00:32 – Αντιγραφή από την ιστοσελίδα), δηλ. να πάνε στο χώρο και να δουν ότι, όταν αναρτούσαν το κείμενό τους, το θέμα είχε ήδη λυθεί. 


Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το γήπεδο παρέμεινε κλειστό δύο μήνες, απολυμάνθηκε και απεντομώθηκε όπως όλα τα δημοτικά κτήρια και ενόψει της νέας περιόδου καθαρίστηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου.


Η έγκριτη ιστοσελίδα της περιοχής μας ανακάλυψε ‘κατόπιν εορτής’ το τεράστιο έγκλημα… τώρα ψάχνουν για τους τρομακτικούς δράστες…. 
οι οποίοι δράστες είναι μάλλον άτομα μοχθηρά, πιθανώς χρηματοδοτούμενα από μυστικά κονδύλια του δήμου ή κάποιας παράταξης, που οδηγούν τη νεολαία της περιοχής μας κατευθείαν στις εστίες μόλυνσης, με απώτερο σκοπό να μολυνθούν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΟΝΑ ακόμα και οι προπονητές και ίσως τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, και έτσι να ευνοηθούν άλλοι σύλλογοι, η δημοτική αρχή, οι μυστικές υπηρεσίες, η Μητρόπολη και το Πατριαρχείο και τελικά ο Δήμαρχος….


Κρίμα, πολύ κρίμα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.