Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΒΙΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 53χρονος Πολωνός ο οποίος είναι και ο «άνθρωπος» που ασέλγησε στο θηλυκό σκυλί στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. 





Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί σήμερα στις 11:30 στο πλαίσιο του αυτοφώρου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο Κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων ενώ φιλοζωικές οργανώσεις στην Αττική έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο σημείο.


Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κυψέλη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού.






Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, είχε προηγηθεί το βράδυ του Σαββάτου καταγγελία – έγκληση, 


σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο που επέβαινε σε αυτοκίνητο άρπαξε το πρωί της ίδιας ημέρας, από προαύλιο υπαίθριο χώρο κατοικίας στο Ολυμπιακό χωριό, σκύλο θηλυκού γένους, ο οποίος ,όταν επέστρεψε στην οικία το ίδιο βράδυ, έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης.






Σύμφωνα με τη διάγνωση του κτηνίατρου που το εξέτασε, το ζώο υπέφερε από θλάση μαλακών ιστών και ο τράχηλος (αφού το σκυλί ήταν θηλυκό) ήταν ανοιχτός.

Ο τράχηλος ενός σκυλιού είναι ανοιχτός μόνο αν έχει ζευγαρώσει. Και οι σκυλίτσες ζευγαρώνουν μόνο σε περίοδο οίστρου.

Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!

Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 53χρονος, ο οποίος κατά την εξέτασή του παραδέχθηκε την πράξη του.

Από το δράστη και το σκύλο ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού, τα οποία εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για ταυτοποίηση.




ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.