Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κλείνουν οι δήμοι για τρεις ημέρες

Κλείνουν οι δήμοι για τρεις ημέρες,  από την Δευτέρα 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη, με απόφαση της έκτακτης συνέλευσης της ΚΕΔΕ.

 

Ειδικότερα,  στις 15 και 17 Ιουλίου θα λειτουργήσουν μόνο οι κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ στις 16 Ιουλίου  θα κλείσουν και αυτές,  στο πλαίσιο της γενικής πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης θα λειτουργήσει κανονικά Δευτέρα & Τετάρτη αλλά όχι την Τρίτη, ημέρα της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, 
στις 12.00 το πρωί, συγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη από την οποία θα ξεκινήσει μηχανoκίνητη πορεία. Μηχανοκίνητες πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια.


Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, στις 8.00 το βράδυ,  Πανελλαδικό Συλλαλητήριο από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες μέλη της, στην Πλατεία Συντάγματος. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και Συναυλία Καλλιτεχνών. ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: 8:00μ.μ. από πλατεία Σουρμένων και στη συνέχεια από το Δημαρχείο.


Την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

 ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: 9:00μ.μ. από πλατεία Σουρμένων και στη συνέχεια από το Δημαρχείο.


Την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, από τις 8.30 το βράδυ, Πανελλαδικό Συλλαλητήριο με κάθοδο όλων των Δημοτικών Υπαλλήλων στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος με προσπάθεια συντονισμού με όλους τους κλάδους του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα που πλήττονται και όχι μόνο.  

ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: 7:00μ.μ. από την πλατεία Σουρμένων και στη συνέχεια από το Δημαρχείο. 


Θα πραγματοποιηθεί ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ενώ θα γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης Συναυλίας Συμπαράστασης από διάφορους καλλιτέχνες. Βασικό σύνθημα μας είναι: 

«ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ».


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή. Η ώρα και ο τόπος συγκέντρωσης θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωσή μας.
 



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.