Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 
Δωρεάν Παζάρι Χειμωνιάτικων Ρούχων
Στις 13 Απριλίου, ημέρα Σάββατο από τις 11.00π.μ έως 18.00μ.μ



το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ, θα πραγματοποιήσει το ΠΑΖΑΡΙ του.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας, μπορούν ελεύθερα να επισκεφθούν τον χώρο του Ανταλλακτηρίου, στην οδό Τριπόλεως 19 Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Στάδιο) και να επιλέξουν τα είδη που τους ενδιαφέρουν.


Σας ενημερώνουμε πως το Ανταλλακτήριο λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2012, ως πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με μία ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι συγκεντρώνουν, ταξινομούν και διαθέτουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, λευκών ειδών, σε πολύ καλή κατάσταση.


Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου μας οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούν να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη. 

Σημειώνεται οτι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όταν συσσωρεύεται μεγάλος όγκος ειδών, το Ανταλλακτήριο ανταποκρίνεται σε αιτήματα Εθελοντικών Οργανώσεων και συμμετέχει σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.


Αξίζει να τονίσουμε ότι όλα τα προς διάθεση αντικείμενα συγκεντρώνονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες ενώ πολλά παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης μας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλουν στην ανακούφιση αρκετών συνανθρώπων μας.

Το Δημοτικό Ανταλλακτήριο λειτουργεί:κάθε Τρίτη 16.30 – 18.30 & κάθε Πέμπτη 16.30 – 18.30


 http://www.elliniko-argyroupoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.