Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ .. ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ!

ΌΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ

 

 

DOREA-ORGANON 

 

• «Έχουν εισαγάγει τη διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου, πράγμα εντελώς εξωφρενικό για τα ιατρικά δεδομένα. Ο θάνατος πιστοποιείται, δεν διαγιγνώσκεται»

• «Με τις μεταμοσχεύσεις σκοτώνουν ανθρώπους»
• «Η Εκκλησία της Ελλάδος συναινεί στο έγκλημα εν γνώσει της»
• «Έχω ζητήσει απαντήσεις από την Εκκλησία, από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας, αλλά κανένας δεν απαντά. Όλοι με πετάνε στ' άχρηστα, στα σκουπίδια. Θεωρούμαι 'αφιλάδελφος", "σχισματικός", "παλαιοημερολογίτης"»

• ¨Ο Σεραφείμ ήταν ο πρώτος δωρητής σώματος από την Εκκλησία»
• «Άνθρωποι που έχουν χαρακτηριστεί εγκεφαλικά νεκροί, έχουν ανανήψει»
• «Η ιατρική δεν είναι η επιστήμη του απολύτου. Εξάλλου δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε το Θεό»

 KYPRIANOS-XRISTODOULIDIS

Γροθιά προς την Εκκλησία και την Πολιτεία, είναι η συνέντευξη του γιατρού Παθολόγου Κυπριανού Χριστοδουλίδη (φωτό) αναφορικά με τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων σώματος.

 «Πρόκειται για έγκλημα, αφού με μία διάγνωση και όχι πιστοποίηση, θανατώνονται άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν πεθάνει» τονίζει ο γιατρός και επισημαίνει: «Πολλοί είναι αυτοί που έχουν χαρακτηριστεί εγκεφαλικά νεκροί, αλλά έχουν ανανήψει. Πώς λοιπόν υποκαθιστούμε τον Θεό;». 

Σοκάρουν ιδιαίτερα όσα υπογραμμίζει για την στάση της Εκκλησίας και τους ιεράρχες της, οι οποίοι τον έχουν απομακρύνει χαρακτηρίζοντάς τον «αφιλάδελφο» και «αιρετικό» με όσα υποστηρίζει! Με άλλα λόγια, η Εκκλησία όχι μόνο σιωπά αλλά έχει ταχθεί υπέρ των μεταμοσχεύσεων!
 
Σημειώνεται ότι η Πολιτεία, επιβάλλει διά νόμου ως υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες τη δωρεά οργάνων σώματος, εκτός και αν προσέλθουν και καταθέσουν δήλωση άρνησης. Η αποκλειστική συνέντευξη του Κυπριανού Χριστοδουλίδη στον συνεργάτη της «Ε.Ω.» Μάκη Βραχιολίδη, ανοίγει τον φάκελο «δωρεά οργάνων σώματος», αποκαλύπτοντας όσα σας κρύβουν άλλοι.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ, ΕΔΩ
ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ!


 http://makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.