Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κι άλλη αυτοκτονία σήμερα - Κρεμάστηκε με καλώδιο 62χρονος στην Αλίαρτο

Οσο πάει κι οι αυτοκτονίες γίνονται όλο και περισσότερες!


Η πολιτεία αγρόν αγοράζει κι ο λαουτζίκος τρομάζει αλλά το ξεπερνάει εφόσον η συμφορά δεν τον αγγίζει.Σε λίγο θα χάσει κι η λέξη το νόημά της,θα είναι πια κάτι τετριμμένο,σύνηθες κι απλό που συμβαίνει,που ούτε καν στα blogs θα αναφέρονται.

Στα σοβαρά ΜΜΕ ήδη δεν γίνεται λόγος,λες κι αυτοί που δολοφονούνται καθημερινά από τις συνθήκες που διαμόρφωσαν τα ίδια με τους πολιτικάντηδες δεν είναι άνθρωποι!Αφού δεν έχουν χρήματα δεν υπάρχει και λόγος να ζουν!


Αλήθεια για όλες αυτές τις δολοφονίες θα βρεθεί κανένας ευαίσθητος Εισαγγελέας να ασκήσει καμία δίωξη έστω και κατ' αγνώστων βρε αδερφέ,ψυχές χάνονται!


Ζείδωρον

 

 Κρεμασμένος από ξύλινο δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, βρέθηκε νωρίς το πρωί από τους δικούς του, ένας 62χρονος.
Ο αυτόχειρας τα ξημερώματα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πήρε μια μπαλαντέζα και χρησιμοποιώντας το καλώδιο της, κατάφερε να κρεμαστεί.

 

Ο 62χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους, που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή, ενώ η αστυνομία μετά την αυτοψία που έκανε στο χώρο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

 
πηγή  zeidoron.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.