Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...!!!

  Σας βαρέθηκα !

 Σας βαρέθηκα και με όλη τη δύναμη της φωνής μου, σας καλώ να κόψετε τα πολλά λόγια, τις απειλές, τους χαρακτηρισμούς, τις φανφάρες και τα κηρύγματα.

Σας βαρέθηκα. Γιατί πέρα από τους πύρινους λόγους, τις λαύρες καταγγελίες και τα μισαλόδοξα μηνύματα, δεν μπορείτε αλλά ούτε θέλετε, φοβάμαι, να κάνετε κάτι ουσιαστικό και καίριο, για να αλλάξει πραγματικά ετούτη η κατάσταση!

Σας βαρέθηκα! Γιατι, το μόνο που βγαίνει από τα λόγια και τις πράξεις σας είναι το ότι μοναδικός σας, πραγματικός στόχος είναι να το παίζετε «αρχηγοί», να φαίνεστε «καθαροί» και «διαφορετικοί», να περνάτε «γραμμή» και να χρησιμοποιείτε, και σείς, το κόσμο, έτσι, για να κάνετε τη δική σας πλάκα!

Σας βαρέθηκα! Γιατί, το μόνο που έχετε μάθει να κάνετε στη ζωή σας είναι να κρίνετε τους πάντες, να σχολιάζετε, να αμφισβητείτε, να απορρίπτετε και να ..αυτο-προβάλεστε ως οι .. μοναδικοί ικανοί, οι μοναδικοί «σοβαροί», οι μοναδικοί κριτές, δικαστές και ηγέτες πάντων και πασών..

Σας βαρέθηκα! Γιατί έχετε αναγάγει την πολεμική, την αμφισβήτηση και την «επανάσταση του καναπέ» σε επικίνδυνο καθημερινό άθλημα που το ασκείτε, φυσικά, εκ του ασφαλούς, πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σας, γράφοντας τις κάθε λογής ανοησίες, αναδημοσιεύοντας την όποια ηλιθιότητα σας στείλουν (ως.. αποκλειστικό και «σίγουρο») και κατακεραυνώνοντας όσους εσείς αποφασίσατε να χρίσετε «εχθρούς» της πατρίδας!

 Σας βαρέθηκα! Γιατί απέναντι στους πραγματικά ανάξιους και αποτυχημένους της εξουσίας, της καθε εξουσίας, καταφέρατε να δημιουργήσετε με την παρουσία σας, τα άξιά τους είδωλα, τα ακριβή αντίγραφά τους, μια άλλη έκδοσή τους στο ..ροζ και το.. σικλαμέν, σε σκιές του γαλάζιου, του πράσινου και του.. βεραμάν!

Σας βαρέθηκα.. Και σας εκλιπαρώ να σιωπήσετε! Γιατί, με τη σιωπή σας, είναι πολύ πιθανό να εκφράσετε αυτό που πραγματικά έχετε μέσα σας! Και ξέρετε κάτι; Πολλές φορές, η σιωπή λέει πολλά περισσότερα κι' από το πιο ακατάσχετο υβρεολόγιο...

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.