Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ “ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ” CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!




Έτσι παρουσιάζονται οι Απόστολοι και ο Χριστός στην “παράσταση”!

Δυστυχώς η βλασφημία ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Την επόμενη Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, ανεβαίνει στο θέατροΧυτήριο επί της Ιερά Οδού 44, Γκάζι, ”θεατρική παράσταση” που παρουσιάζει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό ως έχοντα ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τους 12 Αποστόλους!!! Η παράσταση αυτή έχει τον τίτλο Corpus Christi, δηλαδή σώμα Χριστού και θα παίζεται, σύμφωνα με το πρόγραμμά της, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή!

 

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της “παράστασης”, ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (φωτογραφία αριστερά), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά!!!


Κι αυτό σάτιρα είναι κοπρολάγνοι ψυχανώμαλοι γραικύλοι χριστιανομάχοι;
Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα υποϋποκείμενα που υβρίζουν συνεχώς την Πίστη μας!
:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/
 http://www.madatoforos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.