Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Φερέιρα:"Εγώ φταίω για την ήττα"


Για πρώτη φορά ο Φερέιρα ανέλαβε τις ευθύνες του για ένα κακό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Θα επαναλάβω ό,τι είπα χθες. Τα αποτελέσματα δημιουργούν τις αναλύσεις που γίνονται.
Δεν θεωρώ ότι ανάλογα με το παιχνίδι που έκλανε ο Παναθηναϊκός άξιζε ένα τόσο βαρύ αποτέλεσμα.
Δεδομένου ότι κατεβαίνει το επίπεδο της ομάδας, επίσης δεν μπορούμε να ανεβούμε απότομα επίπεδο.

Δεν ήλπιζα να χάσουμε και ακόμα λιγότερο περίμενα αυτό το αποτέλεσμα.
Η εμπειρία μου λέει ότι μερικές φορές τέτοιες καταστάσεις είναι ουσιώδεις ώστε να μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο. Χωρίς να ξεχνάμε τα προβλήματα που είχε κι έχει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια. Να πω με κάθε εντιμότητα ότι περνάμε μια δύσκολη φάση.

Έχουμε χάσει μέρος της αυτοπεποίθησης μας που πρέπει να ανακτήσουμε και σε αυτό το πλαίσιο σαν προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη».Ο Φερέιρα ανέβασε... στροφές όταν του έγινε ερώτηση γιατί επιμένει σε ένα σχήμα στην επίθεση που δεν βγαίνει. «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Για σήμερα ισχύει αλλά γενικά όχι.

 Σήμερα μάλιστα παίξαμε με δύο επιθετικούς τον  Κουίνσι και τον Λάζαρο. Ιδιαίτερα σήμερα παίξαμε με δύο», είπε.Όσο για τα αίτια των αρνητικών αποτελεσμάτων, ο Φερέιρα υπογράμμισε: «Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο τρόπος που είχαμε τη δυνατότητα να στήσουμε την ομάδα, και δεν αναφέρομαι σε τραυματίες ή αργοπορημένες ελεύσεις παικτών, δεν ήταν ο καλύτερος. Το ίδιο έγινε και πέρυσι. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε τους παίκτες στο σύνολο. Για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε υπομονή και επιμονή, ενωμένοι. Όλοι μαζί».

Πηγή: Pamesports.gr

 http://www.enikos.gr/sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.