Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ!



Η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει το κτίριο του ελληνικού προξενείου στην Σμύρνη στο πλαίσιο της πώλησης ακινήτων λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ο δήμαρχος του Konak Hakan Tartan, αφού σημείωσε ότι η Ελλάδα εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει έβαλε πωλητήριο στο κτιρίου του προξενιού το οποίο βρίσκεται στη πρώτη παραλιακή λεωφόρο και οι ίδιοι ενδιαφέρονται με το συγκεκριμένο κτήριο.

Ο Tartan αφού σημείωσε ότι θέλουν να μεταμορφώσουν το ιστορικό κτίριο σε ένα μουσείο όπως αρμόζει στην παγκόσμια ανοχή και να το δωρίσουν στο μέλλον της πόλης συνέχισε με τα εξής λόγια: « σκεπτόμαστε να διατηρήσουμε την πόλη μέσα στον πολιτισμό της πόλης.




Θα μπορούσαν να εκτεθούν στο μουσείο αυτό οι ενδυμασίες και οι φωτογραφίες όλων των συμπατριωτών Τούρκων, Ελλήνων και Εβραίων που ζούσαν εκείνη την περίοδο στην Σμύρνη. Να αφηγηθούν οι παραδόσεις, νοοτροπίες, γειτονικές σχέσεις και φιλίες τους. Συνεχίζονται οι συνομιλίες μας σχετικά με το κόστος του κτιρίου». (ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT)


ΥΓ
το κείμενο το πήρα από το makeleio.gr
διαβάστε το σχόλιο κάποιου αναγνώστη

 <ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , 
      ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ>














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.