Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Αυτοκτονείστε τους πολιτικά.


Το προηγούμενο μόνο 24ωρο, αυτοκτόνησαν πέντε Έλληνες και Ελληνίδες. 

Την τελευταία εβδομάδα συνολικά δέκα. Σχεδόν όλοι τους με ανήλικα παιδιά και σχεδόν όλοι τους είτε νέοι άνεργοι, είτε από το χώρο των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικροεπιχειρηματιών. 

Οι Έλληνες δεν αντέχουν ακόμα και στο άκουσμα των νέων μέτρων και προτιμούν να φύγουν από τη ζωή παρά να εξαθλιωθούν. Αναλογιστείτε τι θα συμβεί όταν έρθει και η ώρα της εφαρμογής των μέτρων και της πραγματικής φτωχοποίησης.


Στην πραγματική κρίση δεν έχουμε μπει ακόμα. Μας πήραν τη χαρά, μας πήραν τα εισοδήματα, σε λίγο θα πάρουν ωμά τις περιουσίες μας ή θα τις πουλήσουμε για λίγα δυσεύρετα ευρώ. Μετά θα ζητήσουν την ελευθερία μας και τις ζωές μας. Ο ελληνισμός είναι σε κίνδυνο. Ο ελληνισμός εξαφανίζεται.

 Η άρχουσα ελίτ της χώρας τον πρόδωσε. Αφού αφαίμαξε…. το λαό κανονικά, τώρα έχει τα χρήματα έξω και περιμένει να αγοράσει τις ζωές μας. Στη χώρα ήδη εγκαθίστανται διάφορες φυλές. Άνθρωποι που έχουν μάθει στις κακουχίες και είναι αυτοί που στο τέλος θα αντέξουν.  


Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Μείνετε να αγωνιστείτε. Όσοι σκέφτεστε να φύγετε από τη ζωή πρέπει να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνοι σε δύσκολη θέση. Όλοι έτσι είμαστε και θα γίνουμε ακόμα πολύ χειρότερα. Όμως θα μείνουμε εδώ, θα αγωνιστούμε και θα τους αυτοκτονήσουμε εμείς πολιτικά με τη δύναμη της δημοκρατίας που μας αξίζει ως Έλληνες.

Δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι μαζί. Και προς εκείνους που νομίζουν ότι θα κρυφτούν και θα γλιτώσουν το τομάρι τους, να ξέρουν ότι κάποιοι θα τους ξετρυπώσουν και τότε θα είναι αργά και γι’ αυτούς. Βγείτε τώρα έξω από το διαμέρισμα και μιλήστε με τον απέναντι πατριώτη. Συζητείστε τα προβλήματά σας, έχει και ο απέναντι το ίδιο πρόβλημα με σας. Μιλήστε και χαλυβδώστε τη θέληση για αγώνα. Φύγετε αυτή τη στιγμή μπροστά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που σας «σκοτώνουν» ψυχικά, ηθικά και εθνικά.


Έλληνες, δεν φταίτε εσείς. Δεν αποτύχατε εσείς. Απέτυχε το σάπιο και διεφθαρμένο ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα που σας εξαπατούσε τόσα χρόνια για να εξαγοράζει την ψήφο σας. Δεν λέει όμως με τίποτα να φύγει για να ξεβρωμίσει ο τόπος. 

Γκρεμίστε το λοιπόν μέσα σας. Το ίδιο το σύστημα έχει καταλύσει το Σύνταγμα της χώρας, δεν το σεβάστηκε. Επομένως απονομιμοποιείστε το και εσείς μέσα στη συνείδησή σας και όταν αυτό το κάνουν όλοι οι Έλληνες, αυτός ο εφιάλτης θα καταρρεύσει. Σκεφτείτε ότι αυτό που έχουμε δεν είναι δημιουργική δημοκρατία. Είναι ολοκληρωτισμός που μας κρατάει όλους αιχμάλωτους, αδρανείς και άφωνους. 

Χρειαζόμαστε όλοι να είμαστε παρόντες για τον αγώνα της ζωής για τον αγώνα της Δημοκρατίας.

Πέτρος Χασάπης

 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.