Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκλονιστικές αφηγήσεις παιδόφιλων: «Η 12χρονη είναι γυναίκα, όχι παιδί!»


«Και τι έγινε που ασέλγησα στο 12χρονο κορίτσι; Δεν καταλαβαίνω. Ποιο είναι το αδίκημα; Σε αυτήν την ηλικία τα κορίτσια είναι πλέον γυναίκες, έχουν περίοδο και μπορούν να κάνουν παιδιά…».


Αυτή η ομολογία-σοκ ανήκει σε 32χρονο Έλληνα που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού και για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ο παιδόφιλος δείχνει όχι μόνο να μην έχει καταλάβει τι έκανε, αλλά και να είναι αμετανόητος να το επαναλάβει!

Ανατριχίλα προκαλεί και η ομολογία ενός 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 «Είμαι άρρωστος, δεν έκανα κάτι κακό», είπε στην απολογία του. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ, αλλά τα βλέπω και ερωτικά. Δεν μπορώ να σταματήσω, αλλά δεν θέλω να μπω στη φυλακή. Δεν θα μου κάνει τίποτα. Θέλω να μπω σε ίδρυμα!»

Όπως γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», η βιομηχανία της παιδικής πορνογραφίας, είναι η τρίτη πιο επικερδής «επιχείρηση» μετά το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών! Οι παιδόφιλοι μπορεί να δώσουν ακόμη και 15.000 ευρώ για ένα βίντεο με βιασμό παιδιού! Οι ανάλογες φωτογραφίες κοστολογούνται από 100 έως 1000 ευρώ!

Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί υλικό που να έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, οι παιδόφιλοι δεν αποθαρρύνονται από την ποινή των 10 ετών που επισύρουν οι πράξεις τους.
 Η αρρώστειά τους κυριαρχεί…



http://troktiko.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.